30.12.2016

Syypää mun nuukailuun - eli mistä unelmoin

Blogini kuvauksessa mainitsen, että nuukaillen säästetyn rahan käytän elämyksiin ja täyttääkseni unelmani. Mitä nämä unelmat sitten ovat? Eivät mitään kovin korkealentoisia, sen voin jo tässä vaiheessa paljastaa.

En kuulu lottoavaan kansanosaan. Rahaa ei tarvitse olla mitenkään erityisen paljon, vain sen verran, ettei tarvitse jatkossakaan laskeskella pennosia kassalla tai lainata vanhemmilta. Sen verran, ettei mikään unelmani jää saavuttamattomiin ainakaan rahanpuutteen vuoksi. Unelman toteutuminen vaatii nuukailua.

Unelmoin omakotitalosta, jossa olisi tilaa ja inspiraatiota tuunata kaikenlaista huonekaluista koristeisiin. Tätä unelmaa varten olen jo vuosia säästänyt ASP-tilille ja säästän jatkossakin tulevista tilipusseista ylijäävän osan. Muutamassa vuodessa tämä unelma saattaa jo käydä toteen. Unelman toteutuminen vaatii työtuloja.

publicdomainpictures.net

Toivon lähteväni töihin joka päivä iloiten. Olen ollut ennenkin tällaisissa työpaikoissa, joten osaan vaatia sitä myös tulevalta työsuhteeltani. Toivon, että minulla riittää aikaa ja energiaa palkkatöiden lisäksi vapaaehtoistyöhön vielä vuosienkin päästä. Unelman toteutuminen vaatii asennetta.

Lapsia saa luvan tulla useampi, mutta melko suurilla ikäeroilla. Tahdon viettää työrupeamien välissä aikaa kotiäitinä ilman murhetta huomisesta. Toivon tarjoavani lapsilleni parhaan mahdollisen lapsuuden. Unelman toteutuminen vaatii hyvää onnea ja säästöjä.

Hieman ristiriidassa lapsihaaveitteni kanssa lähden vielä joku päivä reppureissaamaan kaukoitään. Tahdon viettää lomia ulkomailla mieheni ja koko perheen voimin. Unelman toteutuminen vaatii matkarahaa.

Haluan kehittää taitojani käsitöiden ja musisoinnin osalta. Joskus vielä ilmoittaudun matonkudontakurssille. Aion treenata itseni paremmaksi rumpaliksi kuin olen huippuvuosinani ollut. Tahdon jatkaa satunnaista bändiharrastusta, keikoilla käymistä ja musiikista hurmioitumista. Unelman toteutuminen vaatii sydämen paloa ja joitakin satasia.

Tahdon tehdä mieheni kanssa kesäisen kajakkiretken ja yöpyä saarella. Haluan pitkän parisuhteen, jossa viisastumme ja koemme yhdessä, nautimme toistemme seurasta ja kestämme vaikeiden aikojen yli. Unelman toteutuminen vaatii rakkautta.

Juuri nyt tahtoisin omaa rauhaa ja tilan, jossa voisin koota 1000 palan palapelin. Unelmoin myös muutaman tunnin uimahallireissusta ilman seuraa. Unelman toteutuminen vaatii lapsenvahdin ja muutaman euron.

Onkohan se tavanomaista, että nuukana kun muutenkin tyytyy keskinkertaiseen, unelmatkaan eivät ole kovin korkealentoisia? Kaikki on toteutettavissa, kun löytyy säästäväisyyttä, asennetta ja oikeat henkilöt ympäriltä. Unelma kerrallaan kuljen kohti uusia unelmiani.

Mistä Sinä unelmoit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti